Een speciale plek voor bijzondere jeugdzorg

De Locatie, een bijzondere bestemming voor speciale sponsors!

Voor de exploitatie van Stichting De Locatie is veel geld nodig. Op De Locatie werken 15 vaste, betaalde medewerkers en ca. 25 vrijwilligers. Zij verlenen alle geboden jeugdhulp voor jongeren met een gedragsstoornis en verzorgen de daarbij noodzakelijke administratie. De inzet van alle professionals wordt betaald vanuit het persoonsgebonden budget van de kinderen en jongeren.

Maar er zijn meer kostenposten, zoals de vaste lasten en onderhoud van het gehele terrein en alle gebouwen, energiekosten en verzorging van alle boerderijdieren. En dat in februari 2018 het centrale kantinegebouw geheel is afgebrand helpt uiteraard ook niet bij het rondkrijgen van het budget. En dat budget is al ontoereikend om alle ideeën te realiseren en de broodnodige jeugdhulp te bieden. U kunt daaraan bijdragen.

De CLUB VAN 100 TOT 1000: Deze wijze van sponsoren is laagdrempelig én effectief:

  • Voor een bedrag van €100,- kunnen wij alle boerderijdieren 1 week voeren en verzorgen.
  • Voor €200,00 hebben we zaad voor 1 seizoen voor in de tuin.
  • Voor een bedrag van € 600,00 kunnen wij 1 paard, 1 jaar lang voeren en verzorgen. Voor €1000,- hebben we een diepvries met glasdeur voor in de winkel. Voor €1000,- per maand kunnen we ’n jongere een betaalde baan bieden als leer-werktraject. Voor €1050,00 organiseert De Locatie een volledig verzorgde vakantieweek voor 1 kind. €3000 is voldoende om 1 jongere 1 maand lang zelfstandig, maar onder begeleiding te laten wonen.

Bedrijven en particulieren kunnen lid worden van de ‘DE CLUB VAN 100 tot 1.000’. Met een door u gekozen eenmalig, maandelijks of jaarlijks bedrag draagt u bij aan de zorg voor kinderen en jongeren, aan de talloze evenementen op De Locatie en aan de verdere ontwikkeling van de stichting en het concept.

Particulieren: Onafhankelijk van de hoogte van uw bijdrage ontvangt u in ieder geval: Enkele malen per jaar een nieuwsbrief, zodat u de ontwikkelingen van De Locatie kunt volgen. Als u dat wilt, krijgt u een vermelding op onze website en in overleg ook op andere manieren, waarbij wij publiciteit geven aan uw betrokkenheid en de financiële ondersteuning van De Locatie. Giften zijn aftrekbaar bij de belasting omdat De Locatie een anbi-stichting is.

Bedrijven: Een sponsorpakket op maat met naast bovengenoemde prestaties bijvoorbeeld ook: Een gesigneerde zeefdruk, een uniek exemplaar dat speciaal voor De Locatie wordt vervaardigd door een professioneel beeldende kunstenaar. Een 'limited edition' versie van een kunstwerk, speciaal voor uw bedrijf vervaardigd. Uw bedrijfsnaam verbonden aan activiteiten of onderdelen van de stichting. Kortingen op bedrijfsuitjes, buitensportactiviteiten en teambuildingprogramma’s op De Locatie. Gratis gebruik van een deel van ons terrein voor bedrijfsactiviteiten. Verdergaande actieve betrokkenheid bij de opbouw van het project. Als bedrijf kunt u op De Locatie MVO-trajecten starten. Als bedrijf kunt u met korting een stikker op de bus van De Locatie krijgen.

Wij, Wim Habraken en Bernadette van den Akker, zijn de grondleggers van Stichting De Locatie en zoeken nadrukkelijk de hulp van bedrijfsleven en particulieren om de doelen van ons MVO-project te bereiken.

Wilt u lid worden van ‘DE CLUB VAN 100 tot 1.000’? Belt u ons gerust om alle mogelijkheden te bespreken:

De Locatie
De Gemeint 3
5251 VB Vlijmen
Telefoon: 06-20881489 & 06-53752891
Email: delocatie@zorgboerenzuid.nl
Bankrekening: NL40 RABO 010 847 91 88 

Wij horen graag van u. Namens alle kinderen en jongeren alvast van harte bedankt!