eFFect Festival Den Bosch

Aanschuiftafel

Vers eten van de akker terwijl je nieuwe mensen ontmoet!

Elke maand wordt er op de zorgboerderij een aanschuiftafel georganiseerd. Jongeren koken samen met hun begeleiders een warme maaltijd met producten uit eigen tuin. Deze wordt met zorg bereid en lekker klaargemaakt.

Iedereen die wil kan aanschuiven. Daarmee proberen we verbindingen te leggen tussen mensen. Buurtbewoners kunnen kennis maken met de jongeren van de boerderij. Het is dus ook mogelijk om vrienden van buitenaf mee te nemen. Zo combineer je de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen met het hebben van een gezellige avond. 

De aanschuiftafel kost slechts €5,- per persoon.

Bernadette van den Akkerbernadettevdakker@planet.nlNieuws

  • 26 augustus 2019

    Aanschuiftafel

    Vers eten van de akker, terwijl je nieuwe mensen ontmoet!

    Elke laatste maandag van de maand wordt er op de zorgboerderij een aanschuiftafel georganiseerd. Samen eten met eigen producten uit ...

    > Lees meer

Partners

eFFect Festival

eFFect Festival

eFFect Festival is een feestelijke manifestatie van duurzame, sociale en culturele initiatieven die mensen samen in het leven zetten.

Facebook
Website
Twitter
LinkedIn
YouTube
We Are Food

We Are Food

We genieten in Brabant van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. Vernieuwen omdat het kan én omdat het broodnodig is! We zijn trots op de rijke wereld van verhalen achter ons eten: onze tradities én innovaties. Het zit in ons DNA. We Are Food. Daarom is Brabant in 2018 “Europese Regio van de Gastronomie”. Dat jaar staat in het teken Beter Eten in Brabant.

Vimeo
Instagram
LinkedIn
Twitter
Facebook
Website