eFFect Festival Den Bosch

De Locatie in de media

19 februari 2019

“We zitten te popelen, de kantine is gewoon nódig”, zegt eigenaar van de zorgboerderij Wim Habraken. Op de plek van de oorspronkelijke kantine staan vier containers met een frame van houten palen. Habraken: “De nieuwe kantine wordt hetzelfde als de vorige maar dan beter. Een plek waar iedereen gewoon lekker met moddervoeten naar binnen kan stampen. De vier containers worden ingericht als vergader- toilet- keuken en stilteruimte.”

Lees hier het nieuwsartikel mét video van DTV.

Project: Kantine

Een nieuwe kantine. We dromen er niet alleen meer van, we zijn al hard aan de slag.

De bouwplannen voor de nieuwe kantine krijgen steeds meer vorm. Bas de klussenman heeft het ontwerp gemaakt en is bouwleider. We hebben van verschillende bedrijven hulp gekregen; FRA voor de constructie en Mathijs ...

Bekijk dit project