Een speciale plek voor bijzondere jeugdzorg

De Brand

6 Februari 2018 was een zwarte dag voor De Locatie. Op deze dag brandde de kantine van de zorgboerderij af. De kantine vormde het hart van het veilige onderkomen voor de jongeren van De Locatie.

In de kantine startten we de dag op, werd vergaderd, gewerkt, gelachen, ruzie gemaakt en weer opgelost. Er werden personeelsfeestjes gehouden, het was er gezellig.

We hadden de kantine met heel ons ziel en zaligheid opgebouwd, samen met vrijwilligers en bedrijven. Helaas veranderde de hele kantine in één avond in rook en as.

Bekijk hiernaast een verslag van Omroep Brabant.

Moed en energie

Na de brand zijn we overweldigd door vele ontroerende en hartverwarmende reacties. Dat bood troost! Jongeren hielpen mee opruimen en ouders komen spontaan bloemen, spelletjes en andere spullen en geld geven.

Eén ouder is zelfs een crowdfundingsactie gestart.

Tijdens de carnavalsoptocht in 2018 is gecollecteerd. Thema van de optocht was
‘het dak eraf’ en dit werd omgebogen tot ‘het dak erop’. Dit gaf en geeft ons nog steeds ontzettend veel moed en energie om aan de herbouw te beginnen en weer
door te starten. 

Doneer ook!
Wolkje met zonnetje

De brand in de media

De brand is ook de media niet ontgaan, er was veel plaatselijke, maar ook landelijke aandacht!
 

Klus met ons mee!

De bouwvergunning tot herbouw van de kantine is afgegeven! Het bouwplan is klaar, de containers zijn geplaatst en de spanten van het dak staan al.

Zaterdagklussers gezocht

Elke zaterdag stellen we een gezellig bouwploegje samen. Iedereen is welkom, van handige klussers tot sjouwers en opruimers. Eén of twee linkerhanden, één uur of de hele dag, het maakt ons niet uit, klusjes genoeg en vele handjes maken licht werk!

We starten elke zaterdag om 10.00 uur
Inclusief lekkere lunch!
Meld je aan:
 wim.habraken@planet.nl of 06-20881489

Bij de herbouw werken we zoveel mogelijk met gerecyclede materialen en we zoeken daarvoor nog bouwmaterialen.

Aanmelden